Autoverhuur 

Eenvoudig, snel en goedkoop een auto huren in Houten? Dan bent u bij Autohopper Van Vulpen in Houten aan het juiste adres. Wij verhuren nieuwe luxe personenauto’s. U leest alles over de tarieven en voorwaarden van no-nonsense autoverhuur op deze website.

Bij onze vestiging kunt u eenvoudig en voor een hele scherpe prijs een luxe auto of bestelbus huren. Voor slechts € 19,- per dag kunt u op pad met een nieuwe huurauto die altijd voorzien is van airco, vijf deuren en een audio-installatie. Heeft u een auto voor een weekend of een week nodig? Dit kan tegen speciale scherpe tarieven!

Ook bedrijven kunnen eenvoudig bij Autohopper Van Vulpen een auto huren, dit kan van één dag tot enkele maanden neem contact op met ons via telefoonnummer 030-6377777 en wij bespreken graag welke oplossing wij hebben voor uw mobiliteitsbehoefte.

Vakgarage Van Vulpen Houten is aangesloten bij de landelijke Autohopper autoverhuur formule, Autohopper staat voor no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een auto te huren. Met meer dan 100 Autohopper verhuur vestigingen is er altijd wel een autoverhuurbedrijf bij u in de buurt. Komt u uit Houten of omgeving dan bent u bij ons voor het huren van een auto aan het juiste adres.

Onze vestiging in Houten is goed bereikbaar per auto, fiets of openbaar vervoer en ligt op loopafstand van de bushalte. Plan eventueel de route via OV9292. Er is bij ons voldoende gelegenheid om uw fiets veilig te stallen of uw auto te parkeren.

Direct een auto reserveren? bel naar tel. 030-6377777